fbpx
x

Juwelier Stijnis

Juwelier Stijnis. Dat is meer dan zo maar een juwelier. Het is een winkel waar je alleen topkwaliteit sieraden ontmoet, waar trendy en luxe merken voor iedereen te vinden zijn. Zoals een grote collectie van Buddha to Buddha. Sinds kort bieden onze vestigingen in Emmen en Assen ook ruimte aan shop-in-shops van het bekende merk Trollbeads.

De beste merken dus, maar ook veel uit eigen atelier. Zelf sieraden maken en repareren zit ons bij Stijnis in het bloed. Zo is het vermaken van sieraden van dierbaren in nieuwe creaties een specialiteit geworden. Omdat Stijnis beschikt over een eigen afdeling goudverwerking en –recycling, bieden we altijd de hoogste prijs voor oud goud, maar maken we er net zo graag nieuwe sieraden voor u van.

Vader Chris Stijnis is nog dagelijks in het atelier te vinden met zijn zonen Wim en Bas. Want juwelier Stijnis is een familiebedrijf met historie. Al meer dan dertig jaar huist de zaak aan de Hoofdstraat 151 in Emmen. Vijftien jaar geleden kwam daar de winkel annex atelier aan de Marktstraat 7 in Assen bij. En sinds twee jaar is er een vestiging tegenover Wildlands in Emmen, waar de meest toonaangevende trendmerken te bewonderen zijn. Het blinkt bij Stijnis, maar we zijn gewoon gebleven. Dat horlogebatterijtje kunt u nog altijd voor 5 euro ophalen en natuurlijk geven wij nog steeds de bekende parelkaartjes met twee echte parels cadeau bij iedere besteding.

Kijk even op www.stijnis.nl, de vernieuwde site waarop ook een deel van ons atelier te zien is.

  • http://www.juwelierwinkel.nl

Sponsor worden van MM Culinair? Neem contact op

Volg ons:

Kies uw taal

x

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    • Geen categorieën

    Meta