fbpx
x

Tickets

Op 5 & 6 september wordt het Marktplein in Emmen omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe. Door de Corona maatregelen vanuit de overheid wordt MM Culinair iets aangepast. Aankomende editie werken wij met twee losse dagen, waarvoor je een kaartje moet kopen. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk bezoekers op een veilige manier verwelkomen. En natuurlijk ben je ook welkom op allebei de dagen! Let wel op! De tickets gaan hard dus OP=OP! 

Hieronder vind je het schema met de 2 dagen MM Culinair en waarvoor je een kaartje kunt kopen. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag. Ook is het mogelijk om alvast je munten te bestellen en online te betalen. Je hoeft dan alleen maar je telefoon te laten scannen bij de kassa om je munten in ontvangst te nemen. Dit scheelt wachtrijen en kassa handelingen, en dat maakt ook dat voor jou en ons weer een beetje makkelijker, sneller en veiliger. Mocht onverhoopt en onverwacht MM Culinair om welke reden dan ook alsnog niet door kunnen gaan, ontvang je dit geld NATUURLIJK terug.

LET OP! Toegang tot MM Culinair wordt alleen verleend op de waarvoor je een ticket hebt gekocht. En als je bevestigt klachtenvrij te zijn in het kader van Corona-symptomen. We moeten goed op elkaar passen, dus neem daarbij alsjeblieft geen enkele risico! Voel je je vlak voor MM Culinair niet goed, snotterig of koortsig? Laat het dan weten en we annuleren je kaartje en je ontvangt je geld terug.

MM Culinair 2020 Culinair genieten! Ticketprijs
Zaterdag 5 sept. 15.00 uur – 00.00 uur €10,- (incl. 2 munten)
Zondag 6 sept. 14.00 uur – 21.00 uur €10,- (incl. 2 munten)
Consumptiemunten MM Culinair 2020 Per 10 stuks €25,-

 

Kinderen onder 12 jaar hebben gratis toegang, maar vergeet niet je kinderen te registreren! Zonder registratie en legitimatie wordt er geen toegang verleend. Ook moeten zij altijd onder begeleiding van een ouder/verzorger zijn om MM Culinair te bezoeken.

Tickets kunnen gescand worden vanaf je telefoon. Je ticket printen is niet nodig.

Sponsor worden van MM Culinair? Bekijk nu

Volg ons:

Kies uw taal

x

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    • Geen categorieën

    Meta