Informatie

sponsors MM Culinair

Hét culinaire event van Drenthe
Emmen centrum | marktplein

Geachte fijnproever!

In 2022 hebben wij de jubileumeditie van MM Culinair groots gevierd.

Wij nodigen u graag uit de volgende editie van het smakelijkste evenement van Emmen weer met ons te vieren. Waar wij u deze editie mee gaan verrassen en welke zakelijke mogelijkheden wij bieden om hiervan mee te genieten, leest u in de sponsorbrochure. 

Tijdens MM Culinair biedt het Marktplein in Emmen het podium aan de beste restaurants van Emmen en omgeving om zich te presenteren aan het grote publiek. Op het toneel vindt u de culinaire hoogstandjes die onze mooie provincie rijk is. 

Zonder de steun en support van onze sponsors kunnen wij dat niet realiseren.

MM Culinair biedt u een unieke mogelijkheid om uw relaties te fêteren op een heerlijke dag.

Culinaire Business Borrel

Speciaal voor MM Culinair sponsors en restaurateurs organiseren we, als extraatje op het culinaire weekend, de Culinaire Business Borrel. Wij nodigen u graag uit om samen met collega’s en relaties, terug te kijken op voorgaande edities en om alvast een glimp op te vangen van wat MM Culinair te bieden heeft.
Deze Culinaire Business Borrel vindt plaats op de woensdag voorafgaand aan MM Culinair met culinaire hoogstandjes en extra mogelijkheden voor sponsors en relaties om het netwerk karakter van MM Culinair nog meer te benadrukken.

Wij verheugen ons erop u en uw gasten te ontvangen tijdens MM Culinair!

Via de knop hieronder vindt u alle informatie in de uitgebreide sponsorbrochure
Enthousiast geworden en direct aanmelden als sponsor? Fantastisch!! 
Dat kan via de inschrijfpagina!